Ομελέτα με σπαράγγια
Avgodiatrofiki blog sintagi x aprilios

Ομελέτα με σπαράγγια

Αν ακόμη δεν τον έχετε δοκιμάσει, μάθετε πως τα αυγά και τα σπαράγγιαείναι αχτύπητος συνδυασμός! Μια δοκιμή θα σας… ψήσει!

Υλικά
6 αυγά
1 ματσάκι σπαράγγια
2 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Προετοιμάζουμε τα σπαράγγια, αφαιρώντας τις σκληρές άκρες και πλένοντάς τα καλά.
Τα βράζουμε για 2 με 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζουμε.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και αφού προσθέσουμε τα σπαράγγια σωτάρουμε για λίγα λεπτά.
Στο μεταξύ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Περιχύνουμε τα σπαράγγια με τα αυγά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε να σταθεροποιηθεί η ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη, απομακρύνουμε από μάτι, τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και σερβίρουμε.ομελέτα. Όταν είναι έτοιμη, απομακρύνουμε από μάτι, τρίβουμε φρέσκο πιπέρι και σερβίρουμε.