Πασχαλινά αυγά γεμιστά με τραγανό μπέικον

Πασχαλινά αυγά γεμιστά με τραγανό μπέικον

Ο καλύτερος τρόπος να εκμεταλλευτείτε τα
πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν!
Γι αυτή τη συνταγή με τα πασχαλινά αυγά που
περίσσεψαν, στρώνουμε πρώτα σε ένα ταψί
λαδόκολλα.

Απλώνουμε το μπέικον και το ψήνουμε στους 200 °C μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει τραγανό.
Το αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει και να κρυώσει. Κόβουμε τα αυγά στη μέση.
Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα μπολ.
Με ένα πιρούνι λιώνουμε τους κρόκους.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο και τραγανό μπέικον και το σπανάκι. Ανακατεύουμε
Γεμίζουμε τα ασπράδια με τη γέμιση κρόκου.
Τοποθετούμε σε πιατέλα και φυλάσσουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε

No Comments

Leave a Reply